There was an error in this gadget

Feb 28, 2009

Perlu ke benda macam ni...

always wondering....
kenapa dulu boleh jerrr... sekarang tak boleh la pulak...
tertanya-tanya ada la gak
kenapa perkataan Allah tidak boleh digunakan dan harus di banned..
adakah mereka sedang cuba untuk mengucar-kacirkan rakyat Malaysia..
kadang-kadang kecewa gak..
kalau dari dulu tak siapa yang kisah sebab kita ni ada hak dan kebebasan...
cuma saya ingin merayu kat rakyat Malaysia agar berfikiran terbuka..
bukan niat untuk membuat anda semua membantah ataupun menungang terbalikkan keadaan..
tetapi hanya ingin melihat sesuatu kembali kepada asal..
tanpa ada sesiapa yang mempengaruhi..
biarlah mereka dengan apa yang mereka buat dari dahulu dan just let it go...
PLEASE...
the only thing i can do is pray to God.....
maybe i will find the peace of mind..

Aku kecewa.. siapa peduli

Saja- saja je aku nak post benda ni sebab aku rasa sangat kecewa..
aku kol pun bukan nak minta kena marah..
tapi kena la pulak..
tu wat aku kecewa...