There was an error in this gadget

Mar 1, 2009

TOLONG AKU.....

arini.. korang tau tak aku letih la sesangat.... ini menu aku hari ini
8.00am-bangun pagi trus basuh baju kemas bilik dsb
8.30am-jemur baju, mandi, sarapan, dan ready nak p kuliah
9.30am jalan kaki p library.. (took about 15-20 minutes..)
9.45am baca paper kat library sambil tunggu masa nak p kelas
intresting news... many news i read
10.30am p kuliah kat DKG5.. kuliah international banking abes kira-kira pukul12.15tgh hari
12.15tgh hr p makan tgh hari ngan Janet n Lim
(nasi tak abes tak sedap)
abes makan
12.30tgh hr jalan kaki ke DKG3 ada kelas kat situ lak around15min sampai
kelas bhasa melayu pengurusan abes tu jumpa kawan
1.45 abes kelas dah jd aku pun pg jumpa kawan mereka nak minta tolong aku sebab mereka wat projek kat uum..
jumpa punya jumpa tak sedar dah pukol....
3.45pm ha lama gak tu
bnyk sgt benda nak bincang sampai tak abes bincang..
pastu aku g lak kat HEA ada urusan ckit.. hehehe depa kata berjaya..
aku pun happy
time tu ari ujan.. happy gak lama sgt dah kemarau kat sini..
4.00pm p library bincang lak projek dinner yg kami nak wat ujung bulan 3 ni
nak rai student last sem and yang graduate kunon..
bincang nya bincang dah buang masa sampai pkul 6lalu
6.10++pm kami p jalan balik nak makan kunon
aku beli burger kat mall
Grace beli cup cake choc
then trus kami plan makan kat kafe Petro...
makan punya makan dan cakap punya cakap
sampaila pkul 8pm
8pm jalan kaki balik kolej pastu mandi pg kdai potostat keje kat c2..
8.30 aku kat kedai..
byk sgt orang, jd aku ngan Yan pun letih
so aku print nota settle asment and so on and so forth...
11.00pm aku wat blog men aku hr ni sampai kira-kira pukul 11.20pm
11.20pm balik bilik pastu nak tido..
Grant me Good rest...
Good Nite..
God bless
tulah sebahagian daripada menu yang ada dalam idupku arini....
macam mana letih ke tak....
tp aku letih dah nak tido dah...

No comments: