There was an error in this gadget

Apr 16, 2009

tengah aku bosan. bosan..


uiiii...


lama jugak aku tak psot sumeting dalam blog aku... almaklumlah YB katakan busy sikit...... Sekarang tengah busy (yang tak tau bila nak settle) ialah projek baktisiswa ke Kapit this coming June..... Bila nak setlle pun tak tau.. dah la sekarang ni time exam.. busy lagi ngan projek... WEI ADLER AWAK PI UUM NI NAK BELAJO KE NAK WAT PROJEK.


(saja nak marah aku sendiri)... tak reti reti nak belaja.. tak tau la aku apa nak jadi ngan ko ADLER..... hehehe sorry... tak juga settle lagi "big event" aku next semester... aku ni disuruh wat dinner bawak CM (kalo dapat) pi UUM.. gabung sekali ngan USM, UniMAP, UiTM Perlis (ha wat lagi projek.... tak yah sekolah la ko ni Adler... Projek tu la yang bagi ko A++ dalam exam..) aku menjawab la.. takkan nak mendiamkan diri...... (Sabar je la Adler... biaq pi la..... ada ku heran... ada ku kesah....) huh.....


ni la nasihat ku untuk mu Adler.... buat jer projek tu... biarlah.. sebab projek tu yang bagi awak A++ dalam subjek awak tu.. (aku pun tak tau la macam mana dah.. takleh nak apa dah....)
hehehe..

udah udah la tu Adler.. belajo lagi.. dah nak exam ni.....

REGARDS,


wei korang ingat aku gila... tu adalah perbualan di dalam otak aku yang marah Adler..

2 comments:

Conee said...

tension btul ko ni... HAH! sapa suruh menyibuk diri dgn smua aktiviti mcm tu... jawab jawab jangan tak jawab...!

adlerhilary said...

tak kesah la... janji aku bahagia.... tapi orang dah tak pandai wat aku lah wat.. hehehehe