There was an error in this gadget

May 10, 2009

Pengalaman ku balik hari tu PART II

wei.. aku lupa nak tulis kat blog ini... bukan apa.. charger aku terus condemn.. tak tau apa sebab.. hhuhuhu.. Geram tul... tapi tak apa... aku pakai patlop kakak aku dulu. hehehe.. tapi geram jugak charge rosak.. nak p keedai amik warranty.. kedai tu kat kedah.. padahal aku dah kat bumi ku yang terchenta.....
so... settiba nya aku di Kl selepas belepas dari Kedah noe.. hushhh. betapa gumbiranya atiku ni... jadi aku p cari makan kat KLIA.... cari punya cari jumpa kat McD.... tapi rosak depa kata..... Machine tak leh bnak wat burger.. so yang ada bubur dan air jer.. aku pun p la order bubur dan ayak berharga RM10++ rasanya tak ingat dah..
pastu aku jalan2 la round round kat KLIA.. dah letih lalula aku nak online dan cari la cafe... perut wat hal lak aku pun makan lagi kat cafe.. minta naasi depa kata habis.. apa yang ada hanyalah bihun.. jadi order bihun dan nescafe... berharga RM13++ rasanya.. pastu lepak kat kefe nak online... tak dapat online lak.. jadi aku pun wat peperwork projek aku iaitu Dinner adhoc kat UUM dan Projek Baksis.. siap dua paper wrok menunggu di situ sehingga jam 7 lebey kut.. pastu gumbira dan lalula aku masuk Check in kat departure hall kul 8am kut... ha tu yang aku wat...

AKAN BERSAMBUNG

No comments: