There was an error in this gadget

May 7, 2009

Pengalaman ku balik hari tu...

Aku dengan tak sabarnya nak balik pada 6hb Mei.. hehehehe
bayangkan exam aku yang bermula kira-kira pukul 4.30 petang dan berakhir jam 6.30pm..
haaa.. tu dia... habis jer exam aku terus terkinja-kinja nak balik.. yela mana taknya hari tu, habis exam (aku kuar awal..kira-kira pukul 5.45pm) dah la tiket balik aku time malam tu juga.. lihatla details di bawah.... tiket aku... so habis exam packing barang yang tak siap packing... so sisa-sisa yang tak terpacking aku pack habis.. ha siap tu aku mandi pastu tunggu la si pakcik yang nak tolong anta aku ke epot...
Time dia anta aku ke epot.. tak la aku perasan satu family dia anta aku ke epot...kikikikiki...sampai di epot lalulah akucheckin barang aku. 2 kotak 1 beg... heheheh..
tapi jumpa lak si cik Azli.. memenag tak neak tegur.. tapi dalam flight dia dok belakang aku,jadi aku terpaksa la tegur dia.. aku melepak sepanjang ari tu di epot Sultan Abdul Halim kedah menunggu penerbangan ku ke kl....
Lepas tu terbangla aku ke kl...
hati tak sabar sabar dah...
hmmmm!!!!!!!
AKAN BERSAMBUNG......

2 comments:

Conee said...

eksen betul mamat ni!

adlerhilary said...

eh..eh jeles la pulak... mentang mentang aku dah balik..